Levende kerststal 24 december 2019

Op Kerstavond 24 december kunt u tussen 17.00 en 19.30 uur de Levende Kerststal op kinderboerderij De Heuvel bezoeken.  

Op Kerstavond kunt u op kinderboerderij De Heuvel midden in het Kerstverhaal stappen. Van verre is de ster te zien die de weg wijst naar de stal. Buiten houden de herdertjes de wacht. De schaapskooi is ingericht als levende kerststal. Jozef en Maria zitten in het stro met hun pasgeboren kindje. Natuurlijk zijn er ook dieren in de stal aanwezig en bekijkt de engel het schouwspel nauwlettend. Verspreid over het terrein worden kerstliederen gezongen en gespeeld. Binnen wordt het kerstverhaal voorgelezen. Om weer warm te worden, krijgt u warme chocolademelk aangeboden in de deel van de boerderij.

In verband met de drukte vragen we iedereen zoveel mogelijk op de fiets te komen. De parkeerplaats van de kinderboerderij is daartoe ingericht als fietsenstalling. Om het autoverkeer in goede banen te leiden, wordt voor de Weithusen, tussen de Weidsteeg en de Thijsselaan, éénrichtingsverkeer ingesteld. Komend vanaf de Weidsteeg mag er alleen maar aan de rechterkant van de Weithusen geparkeerd worden. Om de doorstroom te regelen zet de organisatie een aantal parkeerbegeleiders in. De maatregelen gelden op 24 december tussen 16.00 en 20.00 uur.

Aan deze kerststal wordt door vele vrijwilligers belangeloos meegewerkt. De kleding, de grime,  de technische voorzieningen en de kerstbomen worden ter beschikking gesteld door diverse bedrijven.  Samen met de medewerkers en vrijwilligers van de kinderboerderij zorgen zij ervoor dat iedereen kan genieten van deze kerststal op deze sfeervolle plek.

De levende kerststal gaat onder alle weersomstandigheden door.

Kinderboerderij gesloten

Op 24 december is de kinderboerderij geopend vanaf 17.00 uur.
De kinderboerderij is gesloten op eerste Kerstdag en op 1 januari.